1.26.2011

Fotografies d'àlbum familiar

Veig a la premsa que a Tarrgona fan una exposició amb fotografies rebudes per ciutadans, que repassen la vida dels tarragonins en diferents dècades. Una idea que ja havíem treballat i que em sembla interessant continuar explorant. Història viva des de les aportacions de la gent, un mosaic de famílies, de mirades diferents de la ciutat. A veure si m'hi puc escapar. Està al Palau Firal, només fins els 27 de febrer.

'En capses de sabates', des d'aquest dimarts al Palau de Congressos

publicat el 24/01/2011 14:37 per Redacció Tarragona Ràdio
L’exposició ‘En capses de sabates. Històries domèstiques dels tarragonins’ es podrà visitar a partir d’aquest dimarts al Palau Firal i de Congressos de Tarragona .
Es tracta d’un recull de fotografies anteriors als anys 90, que responen a una crida ciutadana realitzada a finals del 2010.
La mostra recull 250 fotografies d’un total de 1.200 rebudes. S’agruparan en murs temàtics com la infància, els dinars familiars, els aniversaris o els diumenges.
S’han entrevistat a 80 ciutadans de la ciutat per parlar amb deteniment de les seves fotografies, amb l’objectiu de donar a la mostra un caire més social. Entrevistes que han estat realitzades pel professor de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona i coordinador de la recollida, Francesc Perramon.
En aquest projecte també hi ha col•laborat un equip de set estudiants d’Antropologia Social i Cultural de la Universitat Rovira i Virgili i alumnes de les Escoles Pax, Pau Delclòs i Pràctiques. La comissaria de l’exposició i també professora de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona, Sílvia Iturria, ha estat la encarregada de coordinar personalment la tasca.
L’exposició romandrà oberta del 25 de gener al 27 de febrer. L’entrada serà gratuïta i l’horari de dimarts a diumenge de 11 a 2 del matí i de 5 a 8 del vespre.