10.24.2010

El geni de les coses, conceptes genials i no

Al tecla Sala hi havia una exposició d'art contemporani comissariada per Rosa Pera, qui ens va explicar, pas per pas, com ho va pensar i organitzar tot: artistes, espai, senyalètica, obres, interactivitat... Alguna peça em va semblar interessant, perquè em va sorpendre, amb objectes de vida quotidiana que feien coses, agafaven un altre rol, les podies tocar. Moltes altres obres, a mig camí entre video art i documental, o ready made de ready made, estan a la ratlla de la sensació que em provoca sovint l'art contemporani, on tot hi cap.

En una nota de premsa he trobat el nom dels artistes. Els enganxo per tenir-ho documentat. Ho va produir l'ODA i ho fa rodar.

El proper divendres 27 de novembre a Can Palauet a les 20.00 h, s’inaugurarà l’exposició El geni de les coses comissariada per Rosa Pera. L’acte que serà presentat per la comissaria de la mostra inclou la performance d’Oscar Abril Ascaso Low Tech Music nº 7 (pieza para despertadores) i es demana a tots els assitents que portin de casa un despertador programat per sonar a les 20.15 h. L’exposició compte amb els treballs d’Oscar Abril Ascaso, Kim Adams, Azúamoliné (Martín Ruiz de Azúa i Gerard Moliné), David Bestué/Marc Vives, Luís Gàrciga, Joan López Lloret, Ricard Marxer Piñon, Enric Maurí, Minim++(Motoshi Chikamori & Kyoko Kunoh), Jordi Mitjà i John Wood & Paul Harrison.